Filtrér efter

Prisfilter
kr. kr.
Mærke
more... less
Filter

Blandet Kreativ

Blandet Kreativ

YLVI UNICORN AKTIVITETSBOG...

YLVI UNICORN AKTIVITETSBOG 0412703

Skab en magisk verden med enhjørninger og regnbueponyer i den flotte aktivitetsbog. Bogen indeholder 20 sider med forskellige temaer fra Ylvis eventyrlige verden.

Bogen indeholder desuden 2 ark med glitter stickers, 2 ark med sølvstickers samt 2 ark med skum stickers, så du nemt og sjovt kan lave dine egne historier og skabe dine egne fantasifulde verdener. 

Pris
89,95 kr.
PRINCESS MIMI DOBBELT...

PRINCESS MIMI DOBBELT PENALHUS RÅDY

Hjertequiltning, nuttet pels, guldglimmer og broderi.

Prinsesse Mimis penalhus med 2 rum i sødt rådyrdesign er ikke bare fortryllende sødt, men også helt fyldt med 12 tykke farveblyanter, blyantspidser, viskelæder, blyant, 2 glittergelpenne, lineal med skabelon, limstift og saks.

Pris
329,95 kr.
TOPMODEL ALPACA TRIPPEL...

TOPMODEL ALPACA TRIPPEL PENALHUS

Penalhuset er opdelt i tre rum og fyldt med alt, hvad man skal bruge til at tegne og skrive med i skolen og derhjemme.

Indeholder bl.a. saks, lineal, viskelæder, blyantspidser, to blyanter, 18 farveblyanter og 18 tuscher og meget mere. Bonus: Penalhuset er ikke bare cool at se på, det er også cool for miljøet, da det er fremstillet af genbrugte plastflasker.

Pris
399,95 kr.
DINO WORLD MAGISK TAVLE...

DINO WORLD MAGISK TAVLE 0412157

Mal og skriv igen og igen: Dino Worlds magiske tavle lader dig lade kreativiteten flyde frit. Hvis du tegner med den medfølgende pen, vises farverne gul, orange, grøn og blå på displayet. Med knap til sletning og en switch til at gemme et kunstværk.

Displayet i det blå cover med cool dinomotiv på bagsiden har en størrelse på 8,5 tommer. Knapbatteri medfølger og kan udskiftes.

Pris
129,95 kr.
DINO WORLD MINI  MAGISK...

DINO WORLD MINI MAGISK SCRATCH BOG

Tryl mønstre frem i Dino World Mini Magic Scratch bogen og lav dine egne små kunstværker.

Brug plast skrabepennen - og din fantasi - til at skrabe flotte og farverige mønstre frem fra de mange, magiske, sorte sider.

Pris
69,95 kr.
HELIUMTANK

HELIUMTANK

7 liters flaske med 28 bar og 196 liter helium

Pris
549,95 kr.