Filtrér efter

Kategorier
Prisfilter
kr. kr.
Mærke
more... less
Filter

TopModel & meget andet

TopModel er populært blandt mange piger, og derfor har vi udvidet sortimentet til også at føre bla. de populære Minimoomis, Horses til de hesteglade og style princess til alle prinsesserne

TopModel

TopModel & meget andet

TOPMODEL ANSIGTSRULLER SÆT...

TOPMODEL ANSIGTSRULLER SÆT 0412693

Ansigtsrulle med rosa kvarts fra TOPModel Beauty and me serien har en beroligende effekt og øger blodcirkulationen i ansigtet.

I sættet medfølger en blød ansigtshandske til blid rengøring af ansigtet. Da dette er et naturprodukt, kan farvevariationer forekomme.

Pris
79,95 kr.
TOPMODEL MINI NOTESBOG...

TOPMODEL MINI NOTESBOG M.PEN 412647

En lille notesbog med kuglepen til at have med i tasken til alle de tanker og vigtige ting, du skal huske at skrive ned.

Det lille mini notesbogsæt med kuglepen fra TOPModel med sødt pompom vedhæng fås i to forskellige design og farvevarianter og er lige til at have med i tasken.

OBS: Skriv en kommentar hvilken af de 2 du ønsker, ellers fremsendes en tilfældig 

Pris
49,95 kr.
TOPMODEL BREVSÆT 0412715

TOPMODEL BREVSÆT 0412715

Skriv og send et brev til en, du holder af og se, hvor meget glæde det bringer!

Denne flotte TOPModel mappe fra den hyggelige TOPModel COSY serie indeholder 24 ark brevpapir i to forskellige design, 12 matchende kuverter og 3 ark med stickers til at dekorer dine breve med.

Pris
79,95 kr.
TOPMODEL SKRIVESÆT CITY...

TOPMODEL SKRIVESÆT CITY GIRL 412704

Smart TOPModel skrivesæt, der består af en fin æske med spejl indeni samt 100 notespapir, 3 blyanter, 1 viskelæder og 25 papirclips.

Designet er flot urban city midnatsblå med fængende farvedetaljer og med motiv af tre TOPModeller i casual trendy stil fra CITY GIRLS serien.

Pris
99,95 kr.
YLVI UNICORN AKTIVITETSBOG...

YLVI UNICORN AKTIVITETSBOG 0412703

Skab en magisk verden med enhjørninger og regnbueponyer i den flotte aktivitetsbog. Bogen indeholder 20 sider med forskellige temaer fra Ylvis eventyrlige verden.

Bogen indeholder desuden 2 ark med glitter stickers, 2 ark med sølvstickers samt 2 ark med skum stickers, så du nemt og sjovt kan lave dine egne historier og skabe dine egne fantasifulde verdener. 

Pris
89,95 kr.
TOPMODEL LIPGLOSS...

TOPMODEL LIPGLOSS LÆBEFORMET 412348

Få skinnende, smukke og letduftende læber med denne dine lipgloss fra TOPModels Beauty and me serie.

Fås i to forskellige farvevarianter, begge med sød jordbærduft og begge giver dine læber et fint lyserødt skær. Ved køb fremsendes en tilfældig variant. 

Pris
49,95 kr.
TOPMODEL LIPGLOSS HØRETELE....

TOPMODEL LIPGLOSS HØRETELE. 0412347

Lyder det ikke bare godt, med 2 små, velduftende lipgloss i hver sin beholder med hjerteformet top samlet i en æske, der minder om et cool headphone case?!

Den ene lipgloss er pink og dufter af blåbær, den anden er ferskenfarvet med duft af fersken.

Pris
69,95 kr.
TOPMODEL BFF NØGLERING 0412700

TOPMODEL BFF NØGLERING 0412700

Pris
119,95 kr.
TOPMODEL CITY DOG TRIPPEL...

TOPMODEL CITY DOG TRIPPEL PENALHUS

Flot og praktisk penalhus fra TOPModel CITY GIRLS serien med den søde grav-by-hund applikeret i blødt materiale på forsiden.

Penalhuset er opdelt i tre rum og fyldt med alt, hvad man skal bruge til at tegne og skrive med i skolen og derhjemme. Indeholder bl.a. saks, lineal, viskelæder, blyantspidser, to blyanter, 18 farveblyanter og 18 tuscher og meget mere.

Pris
399,95 kr.
TOPMODEL SPECIAL MALEBOG...

TOPMODEL SPECIAL MALEBOG 0412468

Virkelig flot, spiralindbunden malebog med masser af skønne TOPModel tegninger.

Bogen indeholder 22 ark kraftigt specialpapir af høj kvalitet med fine TOPModel ansigter og masser af detaljer, der blot venter på at blive farvelagt. Inkl. farverige tips og ideer til, hvordan du kan gøre dine kunstværker endnu bedre.

Pris
99,95 kr.
TOPMODEL GLITTER TRIPPEL...

TOPMODEL GLITTER TRIPPEL PENALHUS

Penalhuset er opdelt i tre rum og fyldt med alt, hvad man skal bruge til at tegne og skrive med i skolen og derhjemme.

Indeholder bl.a. saks, lineal, viskelæder, blyantspidser, 2 blyanter, 18 farveblyanter og 18 tuscher og meget mere. Penalhuset har desuden en lille pung med masser af skinnende sten og med knaplukning som cool lynlåsvedhæng.

Pris
399,95 kr.
PRINCESS MIMI DOBBELT...

PRINCESS MIMI DOBBELT PENALHUS RÅDY

Hjertequiltning, nuttet pels, guldglimmer og broderi.

Prinsesse Mimis penalhus med 2 rum i sødt rådyrdesign er ikke bare fortryllende sødt, men også helt fyldt med 12 tykke farveblyanter, blyantspidser, viskelæder, blyant, 2 glittergelpenne, lineal med skabelon, limstift og saks.

Pris
329,95 kr.
TOPMODEL ALPACA TRIPPEL...

TOPMODEL ALPACA TRIPPEL PENALHUS

Penalhuset er opdelt i tre rum og fyldt med alt, hvad man skal bruge til at tegne og skrive med i skolen og derhjemme.

Indeholder bl.a. saks, lineal, viskelæder, blyantspidser, to blyanter, 18 farveblyanter og 18 tuscher og meget mere. Bonus: Penalhuset er ikke bare cool at se på, det er også cool for miljøet, da det er fremstillet af genbrugte plastflasker.

Pris
399,95 kr.
MISS MELODY SPECIAL MALEBOG...

MISS MELODY SPECIAL MALEBOG 0412469

Virkelig flot, spiralindbunden malebog med masser af skønne heste motiver med fine detaljer, der blot venter på at blive farvelagt.

Pris
99,95 kr.
TOPMODEL BLOK M MAGNETLUK...

TOPMODEL BLOK M MAGNETLUK 0412439

Søde katte eller seje modeller med katte-baggrund: disse blokke er ikke til at stå for! Der er 60 ark notespapir pr. blok + omslag med praktisk magnetlukning.

OBS: Skriv hvilken du ønsker, ellers fremsendes en tilfældig

Pris
39,95 kr.
TOPMODEL TUSCHER PASTEL SET...

TOPMODEL TUSCHER PASTEL SET 0412188

Tuscherne i 6 forskellige fine pastelfarver med en fineliner spids i den ene og en penselblød spids i den anden ende gør dem særligt velegnet til handlettering og kalligrafi.

Pris
49,95 kr.
DINO WORLD MAGISK TAVLE...

DINO WORLD MAGISK TAVLE 0412157

Mal og skriv igen og igen: Dino Worlds magiske tavle lader dig lade kreativiteten flyde frit. Hvis du tegner med den medfølgende pen, vises farverne gul, orange, grøn og blå på displayet. Med knap til sletning og en switch til at gemme et kunstværk.

Displayet i det blå cover med cool dinomotiv på bagsiden har en størrelse på 8,5 tommer. Knapbatteri medfølger og kan udskiftes.

Pris
129,95 kr.
TOPMODEL ICEWOMAN TRIPPEL...

TOPMODEL ICEWOMAN TRIPPEL PENALHUS

Et fantastisk smukt penalhus i sart rosa og kølig isblå fra TOPModel ICEWORLD serien med motiv af model med sød isbjørneunge på metallisk glitter baggrund.

Penalhuset er opdelt i tre rum og fyldt med alt, hvad man skal bruge til at tegne og skrive med i skolen og derhjemme.

Indeholder bl.a. saks, lineal, viskelæder, blyantspidser, 2 blyanter, 18 farveblyanter og 18 tuscher, blødt pompom vedhæng og meget mere.

Pris
399,95 kr.
TOPMODEL SMYKKESKRIN M/KODE...

TOPMODEL SMYKKESKRIN M/KODE & MUSIK

Smykkeskrinet har 2 skuffer og et stort indre rum med flytbar bakke til alle dine kæreste smykker.

Smykkeskrinet er desuden udstyret med sikker kodelås, som du selv kan vælge. Når koden er indtastet korrekt, spiller melodien "Shivers", hvilket er mega-cool men samtidig også en ekstra sikkerhedsforanstaltning til at afsløre eventuelle "ubudne gæster"

Pris
299,95 kr.
TOPMODEL SMYKKESKRIN M/KODE...

TOPMODEL SMYKKESKRIN M/KODE & MUSIK

Gem dine små skatte i dette fine smykkeskrin fra TOPModel med sikker kodelås, som du selv kan vælge, og musik, der spiller, når smykkeskrinet åbnes.

Du kan selv vælge din personlige kode til smykkeskrinet. Når koden er indtastet korrekt, spiller melodien "Shivers"", når du åbner smykkeskrinet, hvilket er mega-cool men samtidig også en ekstra sikkerhedsforanstaltning til at afsløre eventuelle "ubudne gæster".

Pris
299,95 kr.
TOPMODEL CITY GIRLS TRIPPEL...

TOPMODEL CITY GIRLS TRIPPEL PENALHUS

Et virkelig lækkert og stylish penalhus i flot urban city midnatsblå med fangende farvedetaljer og med motiv af tre TOPModeller i casual trendy stil.

Penalhuset er opdelt i tre rum og fyldt med alt, hvad man skal bruge til at tegne og skrive med i skolen og derhjemme.

Indeholder bl.a. saks, lineal, viskelæder, blyantspidser, 2 blyanter, 18 farveblyanter og 18 tuscher og meget mere.

Pris
399,95 kr.
TOPMODEL PUNG CITY GIRLS

TOPMODEL PUNG CITY GIRLS

Lille, blød pung i flot urban city midnatsblå med fængende farvedetaljer og med motiv af tre TOPModeller i casual trendy stil fra CITY GIRLS serien.

Til opbevaring af penge, kort, nøgle, billetter, hårelastikker, læbepomad eller andre små nødvendigheder.

Pris
99,95 kr.
DINO WORLD MINI  MAGISK...

DINO WORLD MINI MAGISK SCRATCH BOG

Tryl mønstre frem i Dino World Mini Magic Scratch bogen og lav dine egne små kunstværker.

Brug plast skrabepennen - og din fantasi - til at skrabe flotte og farverige mønstre frem fra de mange, magiske, sorte sider.

Pris
69,95 kr.
MISS MELODY MAGISK SCRATCH BOG

MISS MELODY MAGISK SCRATCH BOG

Tryl nye mønstre frem i Miss Melody Magic Scratch bogen og lav fabelagtige kunstværker. Brug plast skrabepennen - og din fantasi - til at skrabe flotte og farverige mønstre frem fra de mange, magiske, sorte sider.

Inkl.1 plast kradsepen samt flere sider med inspiration og instruktioner til at lave dine egne kradsebilleder endnu finere.

Pris
119,95 kr.
TOPMODEL DIY PERLESÆT

TOPMODEL DIY PERLESÆT

Perlekunst, når det er bedst! Sættet består af 20 forskellige typer farverige perler til kreative armbånd og halskæder, sorteret i en transparent plastikæske med låg og praktisk opdelte rum.

Inkl. 4 m transparent elastikbånd og 3 m elastikbånd i regnbuefarver.

Pris
169,95 kr.
TOPMODEL MAKE-UP DESIGNBOG

TOPMODEL MAKE-UP DESIGNBOG

TOPModel Make-up designbogen indeholder masser af sider med ansigter, samt tips til, hvordan du kan gøre dine designs endnu bedre. Derudover medfølger to ark med fine stickers, som du kan bruge til at tilføje den ekstra lille detalje på dine designs.

Pris
69,95 kr.
TOPMODEL BÆLTETASKE ONE LOVE

TOPMODEL BÆLTETASKE ONE LOVE

Supersmart og superpraktisk bæltetaske i røde og pink nuancer med flot ONE LOVE TOPModel motiv på metallisk glitterbaggrund. Tasken har et stort rum med lynlåslukning samt en justerbar rem, så den kan bruges som alm. bæltetaske eller trendy crossbag.

Pris
199,95 kr.
TOPMODEL LOMME MALEBOG 0411821

TOPMODEL LOMME MALEBOG 0411821

Den lidt mindre designbog fra TOPModel indeholder masser af sider, du kan udfolde dine kreative evner på samt stickers til at gøre dine design endnu flottere.

Pris
49,95 kr.
TOPMODEL T-SHIRT DESIGNER...

TOPMODEL T-SHIRT DESIGNER 0412050

Bogen indeholder 60 sider med tegninger af T-shirts og toppe, 2 stickers ark og 1 stencil, så du kan designe og farvelægge dine egne, cool T-shirts.

Pris
99,95 kr.
TOPMODEL DRAGE MALEBOG

TOPMODEL DRAGE MALEBOG

Skøn malebog med fine motiver fra TOPModels fantasifulde verden fra Dragon Love serien. Bogen indeholder seje stickers til at dekorere dine tegniner med.

Pris
99,95 kr.
TOPMODEL ØJENSKYGGE PALETTE...

TOPMODEL ØJENSKYGGE PALETTE 0412340

Øjenskygge palette med 4 farver og applikator, varen findes i to varianter skriv i kommentaren hvilken en du ønsker.

Pris
79,95 kr.
TOPMODEL LÆBEMASKE 0412331

TOPMODEL LÆBEMASKE 0412331

Læbemaske, varen findes i tre varianter skriv i kommentaren hvilken en du ønsker.

Pris
14,95 kr.
RYGSÆK TOPMODEL COLLEGE...

RYGSÆK TOPMODEL COLLEGE 0411590

Et stort rum, net-sidelommer, en stor forlomme, bærestrop og justerbare skulderremme

Højde: 28 cm
Bredde: 24 cm
Længde: 12 cm 

Pris
279,95 kr.
DOBBELT PENALHUS KANIN 0412041

DOBBELT PENALHUS KANIN 0412041

Super sødt og plysset penalhus med indhold!

Indeholder: Blyant, blyantspidser, viskelæder, lineal, saks, limstift, 12 farveblyanter, 2 glitter gel-penne

Pris
329,95 kr.
TOPMODEL 3D MOBIL MALEBOG...

TOPMODEL 3D MOBIL MALEBOG 0411966

Lille male-notesbog med lyd fra TopModel

OBS: Husk at skrive hvilken af farvene du ønsker, ellers fremsendes en tilfældig 

Pris
69,95 kr.
TOPMODEL MINI NOTESBOG M...

TOPMODEL MINI NOTESBOG M KUGLEPEN

Mini notesbog med fine motiver 

OBS: Skriv hvilken af de viste du ønsker ved check-ud
Ellers fremsendes en tilfældig 

Pris
49,95 kr.
STICKER ØRERINGE

STICKER ØRERINGE

Finde klistermærker, der kan bruges som øreringe til dem, der ikke har huller i ørene

Pris
34,95 kr.
WISH GLASFLASKE 4410873

WISH GLASFLASKE 4410873

Fin lille glasflaske hvori du kan skrive et ønske.

Når du går til betaling, kan du tilføje en kommentar med, hvilken farve du ønsker. 

Pris
39,95 kr.
FANTASY NOTESBLOK MERMA...

FANTASY NOTESBLOK MERMA 0410474

BILLED 1-2 ER DER IKKE FLERE AF  Lille notesblok med fint motiv. Husk at vælg, hvilket nr. du ønsker, der tages forbehold for udsolgte varianter.  

Pris
34,95 kr.