Filtrér efter

Kategorier
Prisfilter
kr. kr.
Mærke
more... less
Filter

Skolestart

Hos Bakkelandets Legetøj klæder vi dig godt på til at gå i skole. Vi har alt, hvad du har brug for

Skolestart

SKOLETASKE ENHJØRNING 308-74

SKOLETASKE ENHJØRNING 308-74

Tasken kan "stå" selv og falder ikke sammen, når man sætter den på gulvet
Det er den afstivede ryg der forhindrer tasken i at falde sammen

Pris
989,00 kr.
SKOLETASKE 0-2 KLASSE...

SKOLETASKE 0-2 KLASSE UNICORN HEAVEN

START-UP er en fin og let begynderskoletaske til 0.-2. klasse.
Unicorn Heaven er syet i vandtæt polyester med flot mønster, der forestiller skyer i blå og lyserøde toner. Forrest på det isolerede madkasserum sidder en fin enhjørning. Begynderskoletasken har lyserøde lynlåse og remme med indvævet sølvtråd.

Pris
799,00 kr.
SMARTPHONE COVER JACKIE...

SMARTPHONE COVER JACKIE 8871-08

Fin mobiltaske med lyserøde hjerter. JEVA's Jackie SMARTPHONE COVER kan samtidigt bruges som pung, da det har en lynlåslomme bagpå, og indvendig lomme til f.eks. kort.

Pris
99,00 kr.
JEVA RAINBOW PEGASUS PENALHUS

JEVA RAINBOW PEGASUS PENALHUS

SNAP er et nyt smart penalhus, hvor alle dine blyanter og skriveredskaber kommer til syne, når du trækker ned i penalhusets to små sidestropper.

Pris
149,00 kr.
JEVA FOOTBALL MANIA PENALHUS

JEVA FOOTBALL MANIA PENALHUS

Penalhus med pull-down funktion, hvor alle dine blyanter og skriveredskaber kommer til syne, når du trækker ned i penalhusets to små sidestropper.

Pris
149,00 kr.
JEVA SUPER PINK PENALHUS

JEVA SUPER PINK PENALHUS

Træk-ned penalhus, hvor alle dine blyanter og skriveredskaber kommer til syne, når du trækker ned i penalhusets to små sidestropper.

Pris
149,00 kr.
JEVA MONSTER WHEELS PENALHUS

JEVA MONSTER WHEELS PENALHUS

Penalhus med ny åbning, hvor alle dine blyanter og skriveredskaber kommer til syne, når du trækker ned i penalhusets to små sidestropper.

Pris
149,00 kr.
SURVIVOR MOSAIK SKOLETASKE...

SURVIVOR MOSAIK SKOLETASKE 323-56

Mosaik SURVIVOR er en super flot skolerygsæk, som dækker de flestes behov, samtidig med at den med sine kun 760 gram er meget let.
Rygsækken er syet i vandtæt polyester med flot mosaik hjertemønster, i mange forskellige røde, pink og blåviolette nuancer på mørk bund. Besætninger og lynlåse er sorte.

Pris
549,00 kr.
JEVA 95 SCOTT SQUARE

JEVA 95 SCOTT SQUARE

Skolerygsæk til børn fra 2.-5. klasse. Scott SQUARE er syet i vandtæt polyester med flot, ternet mønster printet røde og grønne nuancer.
Inklusiv stor, sort gymnastikpose.

Pris
649,00 kr.
JEVA 44 DUST BOX PENALHUS

JEVA 44 DUST BOX PENALHUS

Dette BOX penalhus er syet i en lækker grå nylon kvalitet med kontrastblå lynlås og kant.
Penalhuset er uden fyld, men har en funktionel indvendig klap, hvorpå der kan sættes skriveudstyr fast.
I det store rum er der også masser af plads til forskelligt skriveudstyr, linealer, passere, viskelæder m.m..

Pris
129,95 kr.
JEVA 85 HIBISCUS BOX PENALHUS

JEVA 85 HIBISCUS BOX PENALHUS

BOX penalhuset er uden fyld, men har en funktionel klap indeni, hvor der kan sættes skriveudstyr fast. I det store rum er der også masser af plads til forskelligt skriveudstyr. I låget finder der en mesh-lomme med lynlås.

Pris
129,00 kr.
JEVA 95 SCOTT BOX PENALHUS

JEVA 95 SCOTT BOX PENALHUS

BOX penalhus er uden medfølgende skriveredskaber, men med en funktionel klap indeni, hvor du kan sætte dit skriveudstyr fast. På klappen sidder desuden en transparent lomme til skema m.m.
I det store rum er der også masser af plads til forskelligt skriveredskaber og lommeregner.

Pris
129,00 kr.
JEVA 46 PINK STARRY ONEZIP... JEVA 46 PINK STARRY ONEZIP...

JEVA 46 PINK STARRY ONEZIP PENALHUS

JEVA penalhus med stjerne print i pink og blå nuancer og med pink kontrastkanter. 
Pink starry ONEZIP er et 1 lyns-penalhus med en ekstra klap indeni. Penalhuset er i den bedste kvalitet og udstyret med lækre kvalitetsblyanter og farveblyanter, der alle er ergonomisk rigtige.

Pris
269,00 kr.
JEVA 46 PINK STARRY TWOZIP... JEVA 46 PINK STARRY TWOZIP...

JEVA 46 PINK STARRY TWOZIP PENALHUS

Pink starry TWOZIP penalhus med stjerner på mørkeblå bund. Dobbelt penalhus med stjernemønster i pink og blå. Kanter og lynlåse er i varm pink.
Med 2 lynlåse i den bedste kvalitet, og udstyret med lækre kvalitetsblyanter og farveblyanter, der er ergonomisk rigtige og trekantede.

Pris
269,00 kr.
JEVA 75 CANDY TWOZIP PENALHUS

JEVA 75 CANDY TWOZIP PENALHUS

TWOZIP er et 2 lyns-penalhus i den bedste kvalitet, og udstyret med lækre kvalitetsblyanter og farveblyanter, der er ergonomisk rigtige. Derudover indeholder penalhuset linealer, blyantspidser og viskelæder.
Indeholder 12 farveblyanter i seje farver, 2 almindelige blyanter samt en neongrøn og neongul blyant.

Pris
279,00 kr.
STOR ARMY SKOLETASKE 308-17

STOR ARMY SKOLETASKE 308-17

Skoletaske med gymnastiktaske i smart og sejt look fra 2022 kollektionen. Skoletasken er syet i vandtæt polyester med flot fuldprintet camouflagemønster i grå, sorte og brune nuancer. Ryg, kanter og remme er sorte. Besætninger og snore er også sorte.
INTERMEDIATE modellen er ligesom BEGINNERS, også en perfekt begyndertaske, som dækker de første klassetrin, og i INTERMEDIATE får du 5 liter ekstra i tasken og 3 liter ekstra i den medfølgende gymnastiktaske/minirygsæk.

Pris
989,00 kr.
STOR REGNBUE SKOLETASKE 308-18

STOR REGNBUE SKOLETASKE 308-18

licorn skoletaske fra 2022 kollektionen. Motivet med den lilla alicorn (unicorn/enhjørning med vinger) sidder forrest på gymnastiktasken og også på selve skoletasken.
Skoletasken er syet i vandtæt polyester i flot, regnbuefarvet print. Kanterne og remmene er lilla med sølvglimmer. Besætninger, ryg og snore er også i flot lilla.
Passer til børn i 0.-3. klasse. INTERMEDIATE modellen er ligesom BEGINNERS, også en perfekt begyndertaske, som dækker de første klassetrin, og i INTERMEDIATE får du 5 liter ekstra i tasken og 3 liter ekstra i den medfølgende gymnastiktaske/minirygsæk.

Pris
989,00 kr.
ARMY SKOLETASKE 313-17

ARMY SKOLETASKE 313-17

Ergonomisk og super sej camouflage skoletaske med camouflageprint i 2 forskellige størrelser.
Skoletasken er syet i vandtæt polyester med flot fuldprint i grå, grågrøn og kaki. Ryg, kanter og remme er i sort. Besætninger og snore er også sorte.
Denne BEGINNERS skoletaske ser meget sej ud, og er samtidigt korrekt konstrueret med lav vægt og JEVA's unikke, ergonomiske rygstøtte.

Pris
989,00 kr.
LILLA HJERTE PENALHUS

LILLA HJERTE PENALHUS

Mosaik BOX, flot penalhus uden skriveudstyr. Penalhuset er syet i polyester med hjerte-mosiakmønster i røde og blåviolette toner. Lynlås er sort.

Pris
139,00 kr.
JEVA INCOGNITO PENALHUS JEVA INCOGNITO PENALHUS

JEVA INCOGNITO PENALHUS

JEVA penalhus med ergonomiske skriveredskaber, to lynlåse og flot camouflagemønster. 
Penalhuset er udstyret med lækre kvalitetsblyanter og farveblyanter, der er ergonomisk rigtige og trekantede.

Pris
279,00 kr.
MOSAIK SKOLETASKE JEVA 324-56

MOSAIK SKOLETASKE JEVA 324-56

SQUARE er JEVA's lette og funktionelle rygsæk til unge skolebørn.

Den dækker cirka 2.-5. klasse. 

Pris
649,00 kr.
DOBBELT PENALHUS GAMING

DOBBELT PENALHUS GAMING

Dobbelt pennal fra Tinka er fylt med utstyr til skolehverdagen. Pennalet inneholder blant annet fargeblyanter, saks, limstift og viskelær.

Dette solide stoffpennalet har et stilig gamingmotiv med graffitikunst.

Pris
299,95 kr.
SKOLETASKE REGNBUEHAVFRUE...

SKOLETASKE REGNBUEHAVFRUE 308-72

Ergonomisk skoletaske med en sød havfrue og en flot regnbue til de første klassetrin. Motivet sidder forrest på selve skoletasken og også på den medfølgende store gymnastikpose.
Skoletasken er syet i vandtæt, lilla polyester kombineret med et mønster i flotte lilla og vandgrønne farver. Besætningerne er lilla.
Skoletaske er så fin at se på, og samtidigt er den også korrekt konstrueret med lav vægt og JEVAs ergonomiske FOAM-BACK, der sørger for korrekt ergonomi og optimal bærekomfort.

Pris
989,00 kr.
SKOLETASKE BOLD 308-73

SKOLETASKE BOLD 308-73

Fodbold skoletaske til begyndere fra 0.-3. klasse. Skoletasken er syet i vandtæt polyester kombineret af 2 seje fuldprintede fodboldmønstre i sort, grøn, gråt og hvidt.

Denne INTERMEDIATE skoletaske er ikke bare sej at se på, den er også korrekt konstrueret med lav vægt og JEVAs unikke, ergonomiske FOAM-BACK, som sidder perfekt på barnets ryg.

INTERMEDIATE modellen er en perfekt begyndertaske, som dækker de første klassetrin.

Pris
989,00 kr.
SKOLETASKE DINOSAUR 313-75

SKOLETASKE DINOSAUR 313-75

Skoletaske med dinosaurus til begyndere: Skoletasken er syet i vandtæt, mørkeblå polyester med flot dinosaurus-mønster. Forrest på skoletaskens madkasserum sidder et flot dinosaurus motiv, og på låget findes et par farlige klør. Ryg, kanter, besætninger og lynlåse er i sort. Gymnastikposen er syet i samme kraftige kvalitet som skoletasken og har også dinosaurusmønster.

Pris
989,00 kr.
SKOLETASKE ENHJØRNING 313-74

SKOLETASKE ENHJØRNING 313-74

Begynderskoletaske med glimmer, regnbue og sød enhjørning med vinger. Skoletasken er syet i vandtæt, sort polyester med det flotteste print af lilla og blå stjerner. Den søde enhjørning danser på en flot regnbue foran på skoletasken. Gymnastikposen er lyseblå ligesom resten af den flotte besætning på skoletasken.

Denne BEGINNERS skoletaske er ikke bare super sød at se på, den er også korrekt konstrueret med lav vægt og JEVAs unikke, ergonomiske FOAM-BACK, som sidder perfekt på barnets ryg.

Pris
989,00 kr.
SKOLETASKE REGNBUEHAVFRUE...

SKOLETASKE REGNBUEHAVFRUE 313-72

Ergonomisk havfrue skoletaske med flot regnbue. Motivet sidder forrest på selve skoletasken og også på den medfølgende gymnastikpose.

Skoletasken er syet i vandtæt, lilla polyester kombineret med et mønster i flotte lilla og vandgrønne farver. Besætningen på denne fine skoletaske har en flot lilla farve.

Skoletasken er så fin at se på, og samtidig er den også korrekt konstrueret med lav vægt og JEVAs unikke, ergonomiske rygstøtte FOAM-BACK.

Pris
989,00 kr.
SKOLETASKE BOLD 313-73

SKOLETASKE BOLD 313-73

Fodboldskoletaske til begyndere - skoletasken er syet i vandtæt polyester kombineret af 2 seje fuldprintede fodboldmønstre i sort, grøn, gråt og hvidt. Forrest på skoletasken sidder et flot fodboldmotiv, og gymnastikposen er lavet af det ene af de flotte mønstre.

Dragon BEGINNERS skoletasken er sej, og den er samtidig ergonomisk korrekt, har en lav vægt, og sikrer via brystrem, elastisk mavebælte, polstrede remme og JEVAs unikke FOAM-BACK ryg, korrekt ergonomi og den bedste bærekomfort og vægtfordeling.

Pris
989,00 kr.
SKOLETASKE DINOSAUR 308-75

SKOLETASKE DINOSAUR 308-75

Dinosaurus skoletaske fra 2023 kollektionen. Skoletasken er syet i vandtæt, blå polyester med dino-mønster, og stort dinosaurusmotiv på fronten. Ryg, besætninger, lynlåse og snore er i sort. Passer til børn i 0.-3. klasse.
INTERMEDIATE modellen er ligesom BEGINNERS, også en perfekt begyndertaske, som dækker de første klassetrin, og i INTERMEDIATE får du 5 liter ekstra i tasken og 3 liter ekstra i den medfølgende gymnastiktaske/minirygsæk.

Pris
989,00 kr.
SKOLETASKE HJERTER 308-76

SKOLETASKE HJERTER 308-76

Ergonomisk begynder-skoletaske med hjerter fra 2023 kollektionen. Skoletasken er syet i vandtæt polyester med flot fuldprintet hjerte-mønster i pink på lilla bund. Ryggen, besætninger, lynlåse og snore er også pink. Passer til børn i 0.-3. klasse.

INTERMEDIATE modellen er en perfekt begyndertaske, som dækker de første klassetrin, og i INTERMEDIATE får du 5 liter ekstra i tasken og 3 liter ekstra i den medfølgende gymnastiktaske/minirygsæk.

Pris
989,00 kr.
SKOLETASKE HJERTER 313-76

SKOLETASKE HJERTER 313-76

2023 skoletaske med hjerter til begyndere: Skoletasken er syet i vandtæt polyester med flotte pink hjerter. Ryg, kanter, besætninger og lynlåse er i pink. Gymnastikposen er syet i samme kraftige kvalitet som skoletasken og har også hjertemønster.

Denne BEGINNERS skoletaske er ikke bare sej at se på, den er også korrekt konstrueret med lav vægt og JEVAs unikke, ergonomiske FOAM-BACK, som sidder perfekt på barnets ryg.

Pris
989,00 kr.
SKOLETASKE ASTRONAUT 403-27

SKOLETASKE ASTRONAUT 403-27

Space START-UP er en smart lille skoletaske syet i vandtæt polyester med et mønster med forskellige rummotiver. Forrest på det isolerede madkasserum står astronauten klar til afgang.

Pris
799,00 kr.
SKOLETASKE ENHJØRNING 403-28

SKOLETASKE ENHJØRNING 403-28

Sød skoletaske, My Flower Unicorn START-UP, som man kun kan blive forelsket i ♥ Forrest på det isolerede madkasserum ligger enhjørningen på sin blomstereng og ser så sød ud.

Tasken er syet i vandtæt, sort polyester med fine blomster i mange farver, og besætninger og lynlåse er i flot pink.

Pris
799,00 kr.
JEVA GYLDEN ENHJØRNING...

JEVA GYLDEN ENHJØRNING PENALHUS

Dobbelt penalhus med sød enhjørning på regnbue. Dobbelt med to lyseblå kvalitets lynlåse og fint glimmer på kanterne.

Penalhuset er udstyret med lækre kvalitets blyanter og farveblyanter, der er ergonomisk rigtige og trekantede.

Pris
279,00 kr.
JEVA FANDANGO TWOZIP  PENALHUS

JEVA FANDANGO TWOZIP PENALHUS

JEVA penalhus med pink hjerter på lilla baggrund og to lynlåse, som også er pink.

Penalhuset er udstyret med lækre kvalitetsblyanter og farveblyanter, der er ergonomisk rigtige og trekantede.

Penalhus med pink hjerter

TWOZIP penalhuset er helt opdateret med navneskilt samt plads til UNI-login og kopikort.

Pris
279,00 kr.
JEVA CAMO DINOSAUR TWOZIP...

JEVA CAMO DINOSAUR TWOZIP PENALHUS

Penalhus med ergonomiske skriveredskaber, to lynlåse og flot dinomønster på kakifarvet baggrund. Kanterne og lynlåse er sorte.

Penalhuset er udstyret med lækre kvalitetsblyanter og farveblyanter, der er ergonomisk rigtige og trekantede.

Pris
279,00 kr.
JEVA RUMMET TWOZIP  PENALHUS

JEVA RUMMET TWOZIP PENALHUS

Penalhus med rumraketter og stjerner på mørkegrå bund. Dobbelt penalhus med kvalitets lynlåse samt sorte kanter.

Penalhuset er udstyret med lækre kvalitets blyanter og farveblyanter, der er ergonomisk rigtige og trekantede.

Pris
279,00 kr.
JEVA ENHJØRNING I HIMMEL...

JEVA ENHJØRNING I HIMMEL PENALHUS

Dobbeltpenalhus med unicorn. Penalhus med to lynlåse og sødt enhjørningmotiv med hjerte, samt baggrundsmønster i lyserøde og blå nuancer. Kanter er lyserøde med indvævet sølvglimmer. Lynlåsene er i den bedste kvalitet, og penalhuset er udstyret med lækre kvalitetsblyanter og farveblyanter, der er ergonomisk rigtige og trekantede.

Pris
279,00 kr.
DRAGE TRIPPEL PENALHUS

DRAGE TRIPPEL PENALHUS

Sejt, trippel penalhus med dragemotiv fra Tinka. Indeholder alt du har brug for til skoledagen!

Pris
349,95 kr.
DRAGE RYGSÆK 22 L

DRAGE RYGSÆK 22 L

Rygsæk med dragemotiv foran. Klar, parat, skolestart!

Pris
624,94 kr.
ENHJØRNING RYGSÆK 22 L

ENHJØRNING RYGSÆK 22 L

Sød rygsæk med enhjørningmotiv foran. Klar, parat, skolestart!

Pris
624,94 kr.
DRAGE DOBBELT PENALHUS

DRAGE DOBBELT PENALHUS

Bliv klar til skoledagen med et penalhus med et sejt dragemotiv. 

Pris
279,95 kr.
MADKASSE ENHJØRNING

MADKASSE ENHJØRNING

Bliv klar til skoledagen med en madkasse med fint enhjørningmotiv.

Pris
162,44 kr.