ADVENTSKALENDER M SMYKKEKITS

379,95 kr.
Inkl. moms

Årets adventskalender til smykkeentusiasten. Glæd dig til hver søndag i advent, hvor et nyt smykkeprojekt venter på dig. Indeholder alle de materialer du skal bruge, og al den vejledning du behøver.

Antal
På lager

Indhold: 4 stofposer, elastiksnor, smykkenåle, voksperler, rocaiperler, franske ørekroge, figurperler, motivperler, bogstavperler, glasperler og perlestilke.

Er du vild med hjemmelavede perlesmykker, er denne adventskalender perfekt. Kalenderen består af fire gaveposer – én til hver søndag i advent – og med et nyt smykkeprojekt i hver. Selvom indholdet er en overraskelse, lover vi masser af smykkesjov i december.

Hvis du kender nogen, der er lige så vild med perlesmykker, er adventskalenderen den perfekte gave. Overrask din ven, kollega eller familiemedlem, og forkæl personen med fire, kreative smykkeprojekter.

For børn og voksne er adventskalendere og julekalendere noget af det bedste ved julen. Det skaber en forventningsglæde i december – og de fleste elsker glæden ved de små overraskelser, som venter på en. En julekalender er nemlig en påmindelse om, at julen nærmer sig, og en adventskalender er med til at gøre hver søndag i advent ekstra særlig

5712854645416
20 andre varer i samme kategori:
TRACE TO DRAW STARTSÆT

TRACE TO DRAW STARTSÆT

Sæt det magiske lys fast på tussen og se tegningens linjer bliver tydelige! Med Magic Trace kan børn tegne fantastiske billeder. Lys, find, tegn og farv’.

Inkl. Batterier.

6+ år

Pris
199,95 kr.
SPIROGRAPH STARTERSÆT

SPIROGRAPH STARTERSÆT

Spirograf startersæt inkl. masser af tilbehør

19 spirografhjul, 8 tuscher, instruktionsbog, designpapir, spiro-putty som skal lægges under spirograferne, så de ikke glider m.m. 

Pris
199,95 kr.
LIMSTIFT 8 G.

LIMSTIFT 8 G.

LIMSTIFT 8 G. Sælges enkeltvis.

Pris
9,95 kr.
COLOR'PEPS MAXI

COLOR'PEPS MAXI

Maxi tuscher fra Color Peps Maped 

Pris
99,95 kr.
MAGIC TRACE GLOW TO SHOW...

MAGIC TRACE GLOW TO SHOW STUDIO

Magic Trace Light to Draw Station legesæt!

Tegningens linjer bliver tydelige med det magiske lys, som hjælper børn med nemt at tegne fantastiske billeder.

Lys, find, tegn og farv’.

6+ år

Pris
299,95 kr.
HAMA MINI RUND PLADE 595

HAMA MINI RUND PLADE 595

Stiftplader til Hama MINI-perler. Stiftpladerne fåes både som formstøbte firgurer og plader, hvor man kan lave sine egne mønstre og motiver.

Pris
12,95 kr.