Filtrér efter

Prisfilter
kr. kr.
Mærke
more... less
Filter

Baby Born

Baby born er en sød og meget virkelighedstro baby dukke, der vækker glæde hos alle piger. Udover Baby born dukken har vi også tilbehør i form af bla. klapvogne, tøj og pusleting

Baby Born

BABY BORN DRENG 16 CM

BABY BORN DRENG 16 CM

Dukkedrengen er perfekt til forældre-børn rollespil fra 2 års alderen. Med sine 36 cm har dukken den optimale størrelse til små dukkeforældre fra 2 år. Dukken har 7 tilbehørsdele med, som understøtter hans 7 funktioner.

Når han bliver madet med vand fra flasken, kan han bagefter tisse i stofbleen eller potten. Når han er blevet træt af at lege, kan han græde dukketårer af bare udmattelse. Når man lægger den trætte lille dreng på ryggen, lukker han straks sine soveøjne. Sutten sørger for resten - den er syet fast på sparkedragten, så den altid er hos ham.

Pris
549,95 kr.
BABY BORN PIGE 36 CM 831960

BABY BORN PIGE 36 CM 831960

Dukkepigen har 7 fantastiske funktioner, som alle fungerer uden batterier. Det tilbehør, som hun behøver til at understøtte funktionerne, har hun med sig.

Hun drikker vand af flasken og kan så tisse i bleen, sidde på potte og endda græde rigtige dukketårer. Ud over at drikke fra flasken, gør hun også sine første forsøg med at spise med ske fra tallerkenen, men stadig uden grød og fast føde. Med tallerkenen i kaninform og skeen med bjørneskaftet fungerer det ganske godt.

Inkluderer:

- BABY born Lille pigedukke 36 cm med sparkedragt og hue

- 1 potte, 1 ble, 1 flaske, 1 tallerken med ske, 1 sut og 1 fødselsattest

Pris
399,95 kr. Vejledende pris 549,95 kr.
  • På tilbud!
  • -150,00 kr.
BABY BORN PUSLEBORD

BABY BORN PUSLEBORD

Puslebord til din dukke. Inkl. aftagelig opbevaringshylde.

Pris
349,95 kr.
BABY BORN START SÆT

BABY BORN START SÆT

Baby Born starter sæt. 

Indeholder: Flaske, ble, pudder, creme, sut med snor og børneclips, halstørklæde og bidering.

Sutten passer til alle 43 cm. dukker (som f.eks. BabyBorn) 

Pris
169,95 kr.